Disebuah obrolan nan romantis

Markonah : Cak,sampean cinta gk ambek
aq?
Brudin : yo Cinta lah ning,sampek gak isok
digambarno ning,saking cintane..
Markonah : sak piro Cak??
Brudin : Ibarate aku iki handpone, sampean
iku simcard.e ning,nek gak onok sampean
uripku iki gak onok artine ning...
Markonah : Aaaww,romantis tibak.e
sampean iku Cak.. (atine berkembang2(bunga lho mksude)
Brudin : (ndungo nang njerone ati) Matur
nuwun ya Allah., Markonah gak ngerti nek hp ku cino, simcard.e 3...(mbek nyengir kuda)