Di apusi markonah!!

Aku arep curhat Bro. Aku kan wesgenda'an karo Markonah wesoleh 2tahun lebih. La tambah suwe akungroso hubunganku iku tambah renggan.Tiaptak ajak metu, mesti onok aealesane.Winginane, ape tak jak metugolek kondom, eh dek'e alesane loropanas.Yowes tak iyani ae ben gak dadimasalah. Timbang aku ngelu,akhire akungopi karo koncoku gan. Lagi enak2nyruput kopi, la kok aku ketok Markonah digonceng kro lanang ngagoninja. Atek lunggue muepet pol + tangane nyabuk.JANCOK atiku tambah muangkelgan,gak kesuwen koncoku taktinggal nangnggon ngopi. Aku budal numpak supra fitgae mbuntuti Markonah karolananganemau. Pas Markonah karolananganemandek, tibak'e Markonah dimbungpipine. JUANCOK atiku tambah muangkel gak karuan..Akhire aku ngetokno hp teko sak clonoku, merk'e nokia e63,kondisinesek apik, keypad sek lengkap,batre sekori, casing'e mulus tp lcd ne keno.Kiro2 payu piro yo Bro..?